Zbog ovih 10 fotki još ćete više voljeti prezgodnog Khala Droga

Može li netko biti tako cool i zgodna kao Jaosn Mamoa
Vidi originalni članak

Otkad se pojavio kako Khal Drogo u "Igri prijestolja", američki glumac Jason Momoa po mnogima je najzgodniji glumac u Hollywooodu. Ovaj 39-godišnjak rodom s Havaja, trenutačno je pod svjetlima reflektora zahvaljujući ulozi u "Aquamanu" (pojavio se čak i na zagrebačkim fontanama!), a mi smo izvukli 10 fotki s Instagrama na kojima je supercool frajer.

Na veliku žalost mnogih, ovaj je 193 centimetara visok "nježni div", kako mu tepaju, u sretnome braku s glumicom Lisom Bonet (51). 

Rozo od glave do pete za Jasona uopće nije problem, pa se tako pohvalio i antilop cipelama u toj boji s potpisom Toma Forda. 

 Obožava snimati i fotografirati, pa se s ovim objektivima fotkao čak i u krevetu.

Sa svojim "dvojnikom" kaskaderom, koji umjesto njega snima opasne scene.  

 Uvijek je spreman za šalu i gluposti.

Veliki je obožavatelj heavy metala, a zna se često zaletiti na neki koncert. 

 Veliki je ljubitelj i životinja. 

Kaže da obožava pivo i da je zahvaljujući njemu proputovao svijet.  

 

Sa suprugom Lisom Bonet ima dvoje zajedničke djece te pokćerku Zoe Kravitz, Lisinu kćer iz prvog braka s Lennyjem Kravitzom. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".