“Zaljubljeni u King Crossu”, izložba fotografija Gorana Čižmešije

King Cross povodom Valentinova svim svojim posjetiteljima priprema pravu foto-poslasticu, izložbu fotografija parova “Zaljubljeni u King Crossu” proslavljenog street style fotografa Gorana Čižmešije te nagradni natječaj čiji će pobjednici za uspomenu stati ispred Čižmešijinog objektiva
Vidi originalni članak

Ovu atraktivnu izložbu posjetitelji će moći razgledati u King Crossu od petka, 10. veljače, do nedjelje, 19. veljače, u prostoru hodnika na sjevernoj strani centra (ulaz kod dm-a). Postav izložbe sastoji se od deset originalnih fotografskih ostvarenja koje je Čižmešija fotografirao na zagrebačkim ulicama ekskluzivno za izložbu “Zaljubljeni u King Crossu”.

Po struci modni dizajner Goran Čižmešija već gotovo dva desetljeća stvara svoj fotografski modni blog Style Seconds na ulicama Zagreba, ali i Pariza i Londona. Jedan je od istinskih europskih pionira street style fotografije koji je među prvima prepoznao značaj ulične mode na modna kretanja u digitalnom dobu. Parovi u Čižmešijinom objektivu su posebni, koloristični, vrckavi, usklađeni i zaneseni modom i životom. Biti na Goranovoj fotografiji je privilegij budući da on nije samo fotograf. On je kustos koji birajući modele na ulicama stvara posebnu zbirku modne fotografije i dokumente jednog vremena.

I vi možete stati ispred Goranovog aparata. Na društvenim mrežama King Crossa sudjelujte u nagradnom natječaju “Zaljubljeni u King Crossu”. Glavna nagrada je profesionalna fotografija para by Goran Čižmešija. Sve što vi trebate učiniti jest u komentarima ispod objava o nagradnom natječaju “Zaljubljeni u King Crossu” označiti vašu partnericu/partnera i napisati najljepšu ljubavnu poruku te pričekati i vidjeti da li je baš ona odabrana. Dvije utješne nagrade su poklon kartica “Spar” u vrijednosti 26,54 EUR/200,00 kn. Nagradni natječaj počinje u petak 10. veljače 2023.

U sklopu izložbe čeka vas i posebno uređen photo corner “Zaljubljeni u King Crossu”. Predivna zlaćana kružna instalacija ukrašena cvijećem sugerira cjelovitost i savršenost Ljubavi te je savršena kulisa za vaše uspomene ovog Valentinova.

Vidimo se u King Crossu!

Baza svake kombinacije: Modni klasici koje svatko treba imati u ormaru!

FOTO: Zara Rastezljivi bodi 15,95 EUR FOTO: Zara Bodi s američkim izrezom 15,95 EUR FOTO: Zara Basic pleteni pulover s visokim ovratnikom 22,95 EUR FOTO: Zara Oversize sako 39,95 EUR FOTO: Zara Basic pulover 15,95 EUR FOTO: Zara Basic pleteni top s povišenim ovratnikom 15,95 EUR FOTO: Zara Basic pleteni pulover s prugama 22,95 EUR FOTO: Zara Basic pulover 17,95 EUR FOTO: Zara Basic majica 6,95 EUR FOTO: Zara Pleteni crop top s bočnim prorezima 17,95 EUR

S jednim detaljem istaknula se u moru zimskih outfita: 'Pratim trendove, ali ne sviđa mi se sve. Imam svoj stil!'
U haljini i čizmama od kože ukrala pažnju: 'Modne trendove prilagođujem svome stilu, nosim samo one koji mi se sviđaju'
Košulje i bluze s efektnim uzorcima su uvijek in, evo najljepših modela iz novih kolekcija

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".