Je li ovo najljepše vjenčanje koje ste vidjeli u Zagrebu? Nama definitivno je 😍

Monika i Silvio poželjeli su odmak od klasike, a u realizaciji ideja pomogli su im Ana i Antun iz Cvit Happensa. Rezultat je prekrasno, šareno vjenčanje koje će svima dugo ostati u sjećanju.
Vidi originalni članak

U moru vjenčanja kojima dominiraju bijela, bež i ružičasta boja, vjenčanje Monike i Silvija Atlije bilo je pravo osvježenje. Monika ima 28 godina i edukacijska je rehabilitatorica koja radi s djecom s teškoćama u razvoju te instruktorica joge. Silvio ima 29 godina, baccalaureus je engleskog i njemačkog i radi uredski posao u jednoj korporaciji, a prilikom planiranja vjenčanja imali su samo jednu želju - odmak od klasičnog stila. U tome im je pomogao Cvit Happens s idejama i realizacijom dekoracije. Želja mladenaca bila je povezati vanjski prostor i prostor za svečanu večeru kako bi zabava bila opuštena i neometana pa je odluka pala na imanje Laduč na desetu godišnjicu njihove veze

Bijele ruže i krem tonovi pali su u drugi plan, a naglasak je stavljen na pravu, ljetnu paletu boja. Ana i Antun iz Cvit Happensa su rekli:

Colorful vjenčanja hit su posljednjih nekoliko godina, ali kod nas još uvijek nisu zaživjela u tolikom broju zbog straha da neće imati dozu elegancije. Uz mladenkine želje, pripremili smo koncept koji će odgovarati party stilu, ali i pružiti dašak svečanosti. Dekoraciju cijelog vjenčanja najbolje bi opisali kao kombinaciju prirodnog i popularnog boho stila. 

Mladenci su bili iznimno opušteni, kako na vjenčanju, tako i u cijeloj organizaciji. Prisustvovalo je 150 gostiju i mnogi od njih sudjelovali su i u organizaciji, a Monika i Silvio napravili su jedan hvalevrijedan potez. Naime, izradu revera i zahvalnica prepustili su osobama s invaliditetom iz Ozane - dnevnog centra za rehabilitaciju i dnevne aktivnosti. 

Govoreći o dekoraciji svečane večere, odluka je pala na bogatu dekoraciju glavnog stola čiji se elementi nastavljaju u prostoru:

Mirisni eukaliptus poslužio je kao baza iz koje su izvirali cvjetovi u skladnim ljetnim bojama. Kako bi sačuvali ležeran stil, cvijeće nije slagano u forme. Upravo suprotno, svaki cvijet nalazio se u zasebnoj vazi, a posebnu dozu intimnosti dali su svijećnjaci u boji. Kako bi se zaokružio ovaj prekrasan prizor, dodane su lanterne i kovčeg ispunjen cvijećem.

Jedan od najposebnijih detalja svakog vjenčanja je i buket, a on je bio u skladu s prirodnošću i zaigranošću mladenke i izražavao je njezin stil. U buketu su kombinirani ružičasti, crveni i narančasti tonovi sa žutim akcentom koji nije čest na vjenčanjima. 

Još jedan detalj koji je ukrao pozornost je "ploča" s rasporedom gostiju, koja je ujedno bila i odličan foto-kutak. Mladenci su odabrali konstrukciju ukrašenu bogatim cvjetnim aranžmanom i drvenim pločicama, koja se savršeno uklopila u temu vjenčanja. Sve goste osvojio je odličan detalj - Monika i Silvio za sve su uzvanike pripremili japanke i lepeze, što je bio znak da ih očekuje odličan provod do zore! 

Ni kad je riječ o uspomenama, mladenci nisu ništa prepustili slučaju, a rezultat su prekrasne fotografije, drugačije od onih na koje smo tradicionalno navikli. Izlazak iz crkve uvijek je dobra prilika za savršenu fotografiju. Umjesto da emotivan trenutak obogate bacanjem latica, riže ili konfeta u bojama, Monika i Silvio odlučili su se za dimne bombe, koje su dali wow efekt na fotografijama!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".