Paleta boja lakova za nokte kojoj nećete odoljeti

FOTO: avon pr FOTO: Avon & Suzana Varadin Kalajdžija FOTO: Avon & Suzana Varadin Kalajdžija FOTO: Avon & Suzana Varadin Kalajdžija FOTO: Avon & Suzana Varadin Kalajdžija FOTO: Avon & Suzana Varadin Kalajdžija FOTO: Avon & Suzana Varadin Kalajdžija
Proljeće donosi sjaj na noktima!
Vidi originalni članak

Suzana s bloga Little Things by Mala Palčica beauty je blogerica čije vas manikure ne mogu ostaviti ravnodušnima. Njezine fotke su toliko divne, prepune boja i kreativnosti, uvijek iznova pravo osvježenje koje će vam dati mnoštvo ideja i potaknuti vas da i same isprobate igranje boja i oblika na noktima. Za vas je pripremila osvrt na najnovije Avon Gel Shine lakove za nokte, upravo lansirane u novom Avon katalogu.

˝Ovoga nas je proljeća AVON počastio novom Gel Shine linijom lakova s novom poboljšanom formulom te s njegujućim omega uljima. U predivnih 20 nijansi, od kojih je 6 potuno novih, idealnih za ove proljetne ali i ljetne dane koji će nam vrlo brzo doći, sigurno ćete pronaći ne samo jednu idealnu za sebe. Znam da nećete moći odoljeti, pa je i posebna ponuda koja traje do 24.05. i omogućava vam da kupite bilo koje 3 nijanse za samo 57kn – i osmišljenja baš zato. Na mom blogu možete vidjeti baš sve nijanse i sigurno će vam pomoći pri odluci.

Riječ je o krasnoj paleti boja koje će se savršeno uklopiti u bilo koji outfit. Većina nijansi je odlično pigmentirana te će mnoge od vas biti zadovoljne s tek jednim slojem laka, dok će one (poput mene) malo zahtjevnije, lakove lakirati u dva sloja. Krasnog su kremastog finisha tako da vam nadlak neće niti trebati: što znači da ćete s manikurom biti gotove u trenu.˝

Beauty blogerica Suzana Varadin Kalajdžija

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".