Kada snovi postaju stvarnost

U životu svake žene dogodi se trenutak kad nam se izazovi čine previše. Osjećamo se potpuno nemoćno. Nikad nemamo dovoljno vremena. Obaveze se nakupljaju, javlja se stres, ne znamo kako izdržati dan. Ne, to nije život kakav smo željele, kakav smo sanjale…
Vidi originalni članak

Moramo shvatiti da nitko drugi neće ostvariti naše snove za nas! Svatko se bori sa svojim zadaćama, svatko ganja svoje ciljeve i pronalazi svoje načine… Morate i vi same krenuti. U ostvarenje svojih snova.

Najčešće ne dobijemo ono što smo željele jer prerano odustanemo. Ponekad odustanemo čak i prije početka: jer se bojimo, jer ne vjerujemo u sebe. Počni vjerovati: da jesi snažna, samostalna žena, žena koja zna što želi, koja ima san i usudi se ostvariti ga. 

Budi ponosna. Budi snažna. Zapamti da odlučuješ sama.
Sanjanje je dobro. Sanjati znači imati energiju, razlog zašto ustaješ svaki dan. 

Sanjati znači imati inspiraciju da postigneš više, budeš više. Da misliš VIŠE.
#viseodljepote

Sjeti se beskrajnih snova iz svoje mladosti, nevinosti i optimizma. Sjeti se zaboravljenih nada i odluči biti snažna. Avonov miris Dreams EdP potaknut će te da obnoviš svoja sjećanja i ostvariš svoje snove!  

Cvjetna-chypree kategorija mirisa Dreams vodi vas u mirisni svijet mogućnosti: tek trebate otkriti sve što vam se pruža kroz tonove na trenutke nježnih, a opet potpuno jasnih mirisnih nota. Gornji se tonovi iznenadno otvaraju elegantnom šljivom koja poziva na pažnju okružujući vrh mirisa sofisticiranom slatkoćom. Srce mirisa okriva pregršt cvjetnih nota koje predvodi stolisna ruža. Vrlo mirisne, latice ove ruže kao da sjaje i potpuno vas očaravaju preuzimajući glavnu riječ. Bude sanjivost i romantiku, ali evolviraju u prijeko potrebitoj odlučnosti koju pronalazimo u neustrašivim baznim drvenastim notama. Svježina Clearwood sjemenki spaja se s kremastom toplinom jantara i dubokom mirisnom invazijom pačoulija koja jeste snažna, ali svijetla i transparentna.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".