AVON: Više od ljepote

Avon je kompanija koja već 130 godina ponosno predstavlja ljepotu, inovaciju, optimizam i nadasve, podržava žene.
Vidi originalni članak

Povijest Avona započela je kada je David H. McConnell, putujući prodavač knjiga, otkrio kako su ljudi više privučeni besplatnim uzorcima mirisnog ulja na bazi ruže nego knjigama. Ponukan time, 1886. godine osnovao je tvrtku California Perfume Company, Inc i zaposlio gđu P.F.E. Albee kao „glavnu menadžericu“ za prodaju mirisa u njenoj zajednici s ciljem da potakne i druge žene da čine isto. Tako je započela bogata povijest osnaživanja žena – 34 godine prije nego su žene uspjele izboriti glasačko pravo. 
Godinu dana kasnije, McConnell je izgradio proizvodni pogon i laboratorij u Suffernu u New Yorku te je izdao svoj prvi katalog u boji. Godine 1906. tvrtka je prodavala više od 100 proizvoda i objavila svoj prvi oglas za miris Roses u časopisu Good Housekeeping. Tvrtka je nastavila razvijati proizvode za rastući broj predstavnica, a u 1926. godini godišnja prodaja prešla je 2 milijuna američkih dolara. Godine 1939. McConnell je naziv tvrtke promijenio u Avon, u počast njegovom najdražem piscu, Williamu Shakespeareu, rođenom u engleskom graduiću Stratford-upon-Avon. 

AVON DANAS
Danas je Avon jedna od vodećih svjetskih kozmetičkih tvrtki koja se bavi direktnom prodajom. Avonovih pet načela – povjerenje, poštivanje, vjerovanje, skromnost i poštenje – temelj su svega što radimo, i odraz načela na kojima je McConnell osnovao tvrtku
Kao jedna od najvećih kompanija direktne prodaje, Avon ima više od 6 milijuna Avon Ladies širom svijeta. Linije proizvoda uključuju šminku, njegu kože, mirise, modne dodatke i proizvode za dom uz poznata imena brendova kao što su Avon Color, Nutra Effects, Anew, Advance Techniques, Skin So Soft. Avon u Hrvatskoj posluje od 1997., i najveća je lokalna kompanija direktne prodaje kozmetike. Doznajte više na www.avon.hr  

KVALITETA PROIZVODA
U pozadini Avona, u našem novom, 100 milijuna dolara vrijednom Centru za istraživanje i razvoj u Suffernu u New Yorku, vrhunski svjetski znanstvenici i tehnički stručnjaci planiraju najnovije proizvode. Avon ostaje u prvim redovima tržišta kozmetike, donoseći najnaprednije proizvode temeljene na tehnologiji, ženama diljem svijeta. 

Avon je uvršten među vodeće svjetske tvrtke s više od 80 patenata. Avon je prvi lansirao proizvode za dnevnu njegu koji sadrže antioksidante i zaštitne filtere protiv UVA i UVB zračenja te proizvode koji sadrže čisti vitamni A (retinol), stabilizirani vitamin C te molekulu AVC 10 – molekulu mladosti. PVC pakiranje zamijenjeno je polietilenskim koje nije štetno za okoliš. Sigurnost korisnika nalazi se na prvom mjestu. Tvrtka je odlučna u prodaji isključivo sigurnih proizvoda, koristeći samo provjerene sastojke te radeći u skladu sa zakonima i regulativom svake zemlje u kojoj se proizvodi prodaju. Avon nudi stopostotnu garanciju zadovoljstva korisnika uz svoje proizvode. Vjeruje kako svaka žena može biti lijepa te se u skladu s tim  zalaže za ljepotu, trend i inovativnu tehnologiju pružajući ženama Više od ljepote.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".