Više je ne "skriva" od javnosti: Pogledajte ljepoticu koju ljubi Andrej Kramarić

Ne skidaju osmijehe s lica i izgledaju jako zaljubljeno
Vidi originalni članak

Prije, ali i tijekom cijelog Svjetskog prvenstva, Andrej Kramarić uspješno je "skrivao" svoj ljubavni status. Nakon što je prekinuo šestogodišnju vezu sa Zagrepčankom Marinom Pavić, Andrej nije želio otkriti koga ljubi, no odmor u Dubrovniku ipak je sve pokazao.

Stradunom je prošetao u društvu atraktivne brinete - preko dana zajedno su išli na kupanje, dok su se navečer uputili u noćni izlazak. Osobito nam se svidjela njezina večernja kombinacija kad je bež haljinu kombinirala sa sandalama slične nijanse i Valentino torbicom. 

Naš reprezentativac i samozatajna su, prema pisanju portala Dnevnik.hr, u vezi od kraja prošle godine, no on nije želio otkriti o kome se radi, već je samo jednom prilikom rekao kako je riječ o Hrvatici. Andrej naravno nije prošao nezapaženo pa je njegova djevojka imala razumijevanja za brojne obožavatelje i obožavateljice koji su se s njim željeli fotografirati. Ipak, ništa im nije smetalo - zajedno izgledaju stvarno sretno i zaljubljeno!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".