Uzorak koji je nosila Carrie u Seksu i gradu vraća se na modnu scenu!

Kim Kardashian i Elsa Hosk prizivaju povratak ovog trenda
Vidi originalni članak

Uzorak novinskog papira djelo je Johna Galliana koji ga predstavio u sklopu Diorove modne revije 2000. godine. Nakon što je njegova suradnja s Diorom okončana, Galliano je uzorak koristio i u kolekcijama vlastitog brenda, a novinskim stranicama osigurao je mjesto uzorka koji će se uvijek vraćati. 

Među modnim laicima proslavila ga je Sarah Jessica Parker ulogom Carrie Bradshaw u seriji Seks i grad, tako što je Diorovu haljinu odjenula u jednoj od epizoda. 

Na modnu scenu vratila ga je Kim Kardashian pojavivši se u lipnju ove godine u Gallianovoj suknji  i s torbicom istog uzorka, a trend je nastavila švedski supermodel Elsa Hosk.

Da se ovaj trend polako vraća, dokazuju i high street brandovi svojim odjevnim komadima novinskog uzorka. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".