Uvijek odvažna: Sonja Kovač nosi cipele koje ne može baš svatko isfurati!

Poznata hrvatska influencerica u novim cipelama na New York Fashion Weeku definitivno je privukla pažnju
Vidi originalni članak

Kada je moda u pitanju, hrvatska influencerica Sonja Kovač ne kaska ni za jednim trendom. To je pokazala i odabirom popularnih i kontroverznih 'ružno-lijepih' cipela Bottega Veneta čija je obuća za one modno odvažnije i hrabrije. 

Na svom je Instagram profilu objavila storyje u kojima se pohvalila novim cipelama.

Bottega Veneta talijanski je brend koji svojim modelima odjeće, obuće i modnih dodataka vješto parira talijanskim modnim velikanima. Bijele natikače kao što nosi Sonja možete naći na njihovoj službenoj stranici po cijeni od 620 eura

Sonja je prepoznatljiva kao prava trendseterica koja vješto barata između jednostavnih ženstvenih kombinacija i onih malo ekstravagantnijih. Pomno biranim detaljima poput obuće i torbica, uvijek je u centru pozornosti. Trenutno je na New York Fashion Weeku, a kako se tamo provodi i koji su njezini modni odabiri za tu prigodu, možete pratiti na njezinom Instagram profilu. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".