Udvoje je ljepše: Frendice koje dokazuju da ljeto još nije gotovo

Temperature su se spustile, ali ljeto se ne da tek tako...
Vidi originalni članak

Žuti karirani uzorak na topiću i suknji i više su nego efektni za dnevnu kombinaciju, a ova ih je plavuša odlično iskombinirala s metalik sandalama, koje modelom podsjećaju na plesne cipelice. Bijela torba s trendi maramom oko ručke, samo je dodatno zaokružila ionako dobar styling. Prijateljica brineta odlučila se za nešto ozbiljniju kombinaciju, koju je ipak razigrala cvjetnom suknjom. Djevojke nose istu nijansu ruža, što to nam je posebno simpatično.

A da cure itekako vole dizajnerske torbice i cipele, dokazuju ove dvije mlade dame, koje su se odlučile za Saint Laurent i Miu Miu modele torbica te Valentino sandale i Isabel Marant tenisice na petu. Katkad nam se čini da bi ova dva modela, da se primjerice dogodi kraj svijeta, nekim čudom preživjela, koliko godinama odolijevaju. 

 I za kraj, frendice koje su se odlučile za maksi haljine, jedna za cvjetnu, druga za bež. Velike crne sunčane naočale i spremne su za kavu na suncu...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".