Street style: Tko su zvijezde jeseni?

FOTO: Modne blogerice // Instagram FOTO: Modne blogerice // Instagram FOTO: Modne blogerice // Instagram FOTO: Modne blogerice // Instagram FOTO: Modne blogerice // Instagram FOTO: Modne blogerice // Instagram FOTO: Modne blogerice // Instagram
Iako su topli i zaigrani ljetni dani iza nas, to ne znači da se modom prestajemo igrati i tijekom jeseni...
Vidi originalni članak

Upravo smo ušli u još jedan mjesec tjedana mode, kada će ulice preplaviti fashionistice, modne insajderice i blogerice, koje svijet oduševljavaju svojim vrckavim i vrlo stylish modnim kombinacijama. Teško je već sada "okruniti" kraljicu jesenskih trendova no ne sumnjamo kako će se među njima pronaći dobro poznata lica poput blogerice Chiare Ferragni, dizajnerice Ulyane Sergeenko ili IT djevojke Olivije Palermo. 

Baš zato, fokusirajmo se na trendove! Kaputi muškog kroja ugrijati će svaku modno osviještenu damu, a za one najhrabrije dizajneri su pripremili bunde u raznim bojama. 

Ovogodišnja jesen na modnu scenu vraća traperice i hlače što šireg trapez kroja, dok će elegantna bijela košulja visokog ovratnika svaku vašu kombinaciju elegantno zaokružiti. Da su resice ovogodišnji hit potvrdili su i modni blogeri, a ovu jesen možemo ih naći na svim policama, pa makar i u obliku detalja; Najradije su viđeni na čizmama i torbicama. Kako bi nadolazeći dani prošli u što manje tmurnijoj atmosferi, začinite svoj styling torbicama jarkih i uočljivih printeva, koji će neupitno podići baš svaku odjevnu kombinaciju.

Za kraj ostavili smo kožu! Koža se ove jeseni pojavljuje u mnogim krojevima i varijantama, no zajedničko im je to što ostaje neupitno seksepilna. Odvažite se na duge kožne rukavice, duge kožne kapute, pencil suknje s rasporkom i kožne haljine...

Kako biste dobili najbolju street style inspiraciju, pogledajte kako jesenske trendove kombiniraju modne blogerice.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".