Naši reprezentativci vole ružičastu i print zvjezdica, a omiljeni dizajnerski brend im je Louis Vuitton

Kad putuju, neki od njih biraju torbe i ruksake s potpisom kultnog francuskog brenda
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativci okupili su se u jednom zagrebačkom hotelu uoči kvalifikacijskih utakmica za Europsko prvenstvo s Azerbejdžanom i Mađarskom, a naši dečki su tom prilikom pokazali kako su, kad nisu u dresovima, baš modno osvješteni!

Marko Rog pokazao je da ružičasta i na frajerima može izgledati baš muževnohoodicu je kombinirao s poderanim trapericama i sportskim tenisicama. 

Andrej Kramarić jako dobro zna da je traper od glave do pete veliki trend, a usudio se spojiti i različite nijanse. Styling je zaokružio plavim ruksakom s Louis Vuitton potpisom. Riječ je o modelu Michael Damier Infini, a cijena ruksaka je 3600 dolara na službenom Louis Vuitton web shopu, odnosno oko 23 500 kuna. 

Tin Jedvaj i na društvenim mrežama oduševljava svojim ležernim kombinacijama, a ovog je puta poderane traperice spojio s upečatljivom plavom hoodicom i bomber jaknom, a točka na "i" bila je šilterica. 

Dominik Livaković također je odabrao bomber jaknu, no nosi malo otkačeniji model, s printom zvjezdica. Čini se kako su poderani modeli traperica hit među reprezentativcima jer ih je odabrao i naš vratar, a sve je zaokružio crnim tenisicama s upečatljivom bijelom platformom. 

Domagoj Vida nosi crno od glave do pete, a pozornost je ukrala njegova torba s Louis Vuitton potpisom, a nosi i novčanik s potpisom ovog dizajnerskog brenda. Nosi model putne torbe Keepall Bandouliere 45, čija je cijena 1800 dolara, odnosno gotovo 12 tisuća kuna. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".