Tko je kome BFF: Najbolje prijateljice na hrvatskoj zvjezdanoj sceni

Severina i Andrea, Viktorija i Maja, Nataša i Marijana...
Vidi originalni članak

 

Severina Kojić i Andrea Čermak

Pjevačica i poduzetnica poznaju se puno prije nego što je Severina postala gospođa Kojić, a Andrea gospođa Čermak. Još dok je Andrea bila vlasnica zagrebačke Escade, Severina se ondje često mogla vidjeti kako kupuje odjeću, dvije su se dame sprijateljile. Severina joj je bila i kuma na vjenčanju s poduzetnikom Hrvojem Čermakom, sinom generala Čermaka. Nekoliko su godina bile u svađi i nisu razgovarale, no to je uspješno izglađeno i dvije su ljepotice danas najbolje prijateljice. Svoj su odnos nakon toga opet zapečatile i kumstvom, ovaj put Andrea je bila kuma na vjenčanju Severine i Igora Kojića. 

Viktorija Rađa i Maja Batarelo

Supruga Dina Rađe, model i definitivno jedna od najzgodnijih Hrvatica i energična plavuša Maja prijateljice su cijeli život. Zajedno su išle u školu, doživjele prve ljubavi, radosti, uspjehe i padove, a čak su i pet puta jedna drugoj kume. Maja, inače menadžerica u Chanelu, Viktoriji je oslonac kada god to treba, a tako je naravno i obrnuto. Splićanke se druže na dnevnoj bazi, a obavezno zajedno slave i rođendane, godišnjice itd. 

Josipa Lisac i Đurđa Tedeschi

Ove dvije dame veže istančan osjećaj za lijepo te ljubav prema umjetnosti i modi. Umirovljena sutkinja i majka poduzetnika Emila Tedeschija i poznata glazbenica definitivno su na istoj valnoj duljini te se rado zajedno pojavljuju na drutvenim događanjima, a vole pozirati i zajedničkom prijatelju, floristu i fotografu Saši Šekoranji.  

Iva Leko i Jelena Leko

Jelena joj je šogorica, ali i puno više od toga. Bez obzira na odnos sa suprugom, nogometašem Jerkom Jekom, koji je ove godine bio turbulentan, a govorilo se i o razvodu, Jelena je Ivi najveća potpora. Iva često boravi kod Jelene u Dubaiju, gdje tamnokosa ljepotica živi, a teta obožava svoje nećake Leona i Carlosa, koji su obavezno uvijek s njima. 

Bojana Gregorić i Nikolina Kisić Mamić

Poznata glumica i vlasnica kultnog zagrebačkog frizerskog salona Ruža Institut, gdje se Bojana godinama frizira, također su dobre prijateljice. Često znaju same za sebe reći kako su si najveća potpora te na društvenim mrežama napisati "friends forever". 

Nataša Janjić, Marijana Batinić i Ivana Roščić

Ivana i Nataša se poznaju preko posla, budući da su obje glumice, a Nataša i Marijana znaju se iz Splita. Djevojke imaju vrlo širok krug prijatelja i poznanika, ali ova im je kombinacija najčešća. Nataša s obje, sudeći po njezinom Instagram profilu, najviše voli provoditi slobodno vrijeme. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".