"Skriva" je od javnosti: Tko je djevojka rukometne zvijezde Luke Cindrića?

Rukometaš je pravi sretnik što ima podršku ovakve ljepotice!
Vidi originalni članak

Luka Cindrić svakako je jedna od najvećih zvijezda dosadašnjeg Europskog prvenstva u rukometu. I dok njegova fantastična igra puni sportske rubrike, nas je zainteresiralo koga ljubi ovaj 24-godišnjak iz Ogulina. 

Iako njegov Instagram ne otkriva mnogo, već tek pokoji trenutak uživanja s zajedničkog ljetovanja na Kubi, ovaj je rukometaš već nekoliko godina u vezi s prekrasnom Larom Stipetić. Ova je brineta također iz Ogulina, a kao i njezin dragi, gaji veliku ljubav prema rukometu pa se jedno vrijeme njime i bavila.

Na Facebooku je podijelila nekoliko svojih fotografija, među kojima je bila i ona s ljetovanja na Kubi, a mi možemo zaključiti kako je Luka zbilja pravi sretnik što ima neizmjernu podršku ovakve ljepotice! Inače, Lara je 2009. godine sudjelovala i na izboru za najljepšu sportašicu Karovačke županije gdje je ponijela laskavu titulu druge pratilje. Osim ljepotom, može se pohvaliti i izvrsnim sportskim rezultatima - naime, 2011. godine primila je nagradu za najbolju sportašicu grada Ogulina, a trenirala je i rukomet u ŽRK Ogulin, gdje se nerijetko isticala odličnom igrom pa je dvije godine zaredom bila među najboljim strijelcima.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".