Talijani su ludi za njom, a na Instagramu je zvijezda: Brozovićeva seksi sestra krade pažnju

Zgodna plavuša velika je bratova podrška, a na Instagramu je prati gotovo 18 tisuća ljudi
Vidi originalni članak

Kad je riječ o podrđci na Svjetskom prvenstvu, jednu od glasnijih te zgodnijih definitivno će imati naš reprezentativac Marcelo Brozović. Osim zgodne supruge Silvije, bodrit će ga i njegova sestra Ema, koja je prava zvijezda na Instagramu.

Prati je više od 17 tisuća ljudi, a u Italiji su je otkrili kad je na Instagramu pratila brata Marcela uz popratni hashtag #EpicBrozo. Ipak, nogomet s njom pada u drugi plan, s obzirom na to da ova djevojka iz Velike Gorice obožava na Instagramu pokazivati svoje odjevne kombinacije, ali i fantastično isklesano tijelo. 

Ema nerijetko pozira u kupaćem kostimu, pri čemu svi njezini atributi apsolutno dolaze do izražaja i oduševljavaju njezine pratitelje koji je časte komplimentima poput "izgledaš wow", "jako si seksi", "prava si ljepotica", ali se i pitaju hoće li je moći gledati u Rusiji.

O tome koliko je Talijani vole, svjedoči i članak izašao na talijanskom portalu Sport Sky, gdje su oduševljeno komentirali fotografiju Eme s pogledom na San Siro, nogometni dom Milana i Intera, a u potonjem je velika zvijezda upravo njezin brat Marcelo, gdje igra na poziciji veznog igrača.

Ema je i sretno zaljubljena pa nerijetko na Instagramu objavljuje fotografije s dečkom, 20-godišnjim košarkašem Vukom Lazićem.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".