Super styling: Popularna haljina i natikače iz Zare ovoj ljepotici stoje fantastično

U centru Zagreba fotografirao ju je street style fotograf Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Community managerica Aida Poparić zablistala je u odličnom ljetnom stylingu. 

Nosim naočale Ray Ban, haljinu i natikače Zara, a torba je H&M.

Ovu haljinu sam odabrala jer mi stoji u ormaru dva mjeseca i danas je bio idealan topli i sunčani dan da ju napokon odjenem. Ona mi je prva žuta stvar u garderobi, a kupila sam ju jer mi se svidio njen kroj.

- Ljeti najčešće nosim široke haljine, a ravnu obuću nosim češće nego štikle, jer mi zbog visine pete nisu toliko potrebne. Resice volim samo na torbicama, ima dvije takve i one su rezervirane za ljeto, dok zimi nosim klasične kockaste modele - rekla je Aida. 

Upoznajte ovu cool curu. Josipa je iz Slavonskog Broda, a već četiri godine živi u Münchenu. U njezin stil odmah smo se zaljubili 😍 Ispričala nam je i kako se oblače Njemice:

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".