Spremite se za najveći ljetni party, a štikle ostavite kod kuće!

Street style s ULTRE prepun je šarenila kao i svaki ljetni festival, a ove će se godine ljetni trendovi preseliti i ispred pozornice na Poljudu
Vidi originalni članak

Za manje od mjesec dana, 6. srpnja, u Splitu počinje najveći party – ULTRA Europe. Partijaneri iz cijelog svijeta trebaju znati i ove datume: 5. srpnja – RESISTANCE Opening Party u klubu Hemingway u Split, zatim 9. srpnja, Brač Regatta / 585 Club u Zlatnom ratu na Braču, dan nakon toga održat će se party ULTRA Beach Hvar, u Amfora Hvar Grand Beach Resortu na Hvaru i naravno after party u Carpe Diem Beachu. Dan kasnije počinje RESISTANCE na Visu u Fort Georgeu.

Kad znate sve datume, jedino što vam treba je dobar outfit za cjelonoćno plesanje. Kao i na svakom ljetnom festivalu, modni saveznik su uvijek kratke traper-hlačice koje djevojke kombiniraju na gornji dio badića, upečatljive topiće ili se jednostavno ogrnu zastavom svoje države. To je kao zaštitni znak svih festivala.

U obzir dolaze i resice svih veličina i debljina i naravno cool sunčane naočale. Ove su godine vrlo popularne i široke hlače nešto ispod koljena, a kako su praktične, predviđamo da će biti veliki hit i na ULTRA Europe. Predlažemo da štikle ostavite kod kuće! Izaberite udobne ravne sandale, jednostavne platnene tenisice ili espadrile u kojima možete plesati cijelu noć. Atmosfera je opuštena, pa je baš sve dopušteno, što je prava čar ovog festivala!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".