Severina, Iva Balaban, Karla Kaić, Daniela Gajski... Tko su prijateljice Ive Balent?

Brojne objave na društvenim mrežama, zajednički izlasci, ljetovanja, koncerti...
Vidi originalni članak

Severina i Iva Balent često se druže, dobre su prijateljice, a pjevačica je Ivu podržala i u kampanji "Spasimo Agrokor zajedno" objavivši fotografiju na Instagramu s kojom pratitelje poziva da kupuju u Konzumu ne bi li spasili radnike od otkaza. 

Iva je stalan gost na Severininim koncertima, a prošle godine priredila joj je party iznenađenja za rođendan u Beogradu. Često ih se moglo vidjeti u šetnji gradom, ali i na zajedničkim ljetovanjima, kao prošle godine. S ovim duom nerijetko se druži i Andrea Čermak, djevojački Tikvić. Ona je Severinina najbolja prijateljica, a pjevačica joj je bila i vjenčana kuma 2005. godine. Andrea je "uzvratila" kumstvo na Severininom vjenčanju u Beogradu za Igora Kojića. Splitska je pjevačica jednom o Andrei rekla: "Prijatelj je cvijet jednog trenutka i plod vremena."

Na velikom beogradskom slavlju za Severinino vjenčanje pridružila se i Iva Balent, a na Instagramu su objavile i zajedničku fotografiju. 

U Ivinom društvu često se može vidjeti i Karla Kaić. Karla je bivša pomoćnica dizajnerice Marije Cvitanović i stilistica, a danas vlasnica dućana s luksuznim detaljima za dom. Jedno je vrijeme bila vlasnica dućana SIA, čija je kuma bila baš Iva Balent. Njen muž Luka Kaić i Ivin otac Ivica Todorić surađivali su na arhitektonskom projektu na zagrebačkoj Knežiji gdje se upravo grade dvije nove zgrade. Luka je vlasnik poznatog zagrebačkog restorana Mano. 

Ivina prijateljica Daniela Gajski kćer je Bože Crnjca, čija tvrtka Splendid drži zagrebačke restorane Dubravkin put i Okrugljak. Daniela se najviše brine o Dubravkinom putu koji želi pretvoriti u hit zagrebačku adresu pa često dovodi strane chefove koji tamo kuhaju, a baš tamo održavaju se i brojni eventi. Danielin brat je inače Ivan Crnjac, financijski direktor Agrokora, koji je prvi ovih dana u aferi Agrokor uhićen. Također je i vjenčani kum Ante Todorića i supruge Martine. 

Bivša direktorica projekata, pa glasnogovornica tima za restrukturiraje Agrokora, Ivona Janjić još je jedna od jakih ženskih snaga u Ivinom društvu. Često su na društvene mreže stavljale zajedničke fotografije. Ivona Janjić nedavno je otišla iz Agrokora te je nove poslovne izazove potražila u Poliklinici Glavić, gdje je odnedavno zaposlena. 

Ivu se često može vidjeti i u društvu Jasmine Bagarić, supruge košarkaša Dalibora Bagarića i zagrebačke poduzetnice, vlasnice slastičarnice Magnolia, gdje su se često održavali eventi za Agrokorovu Janu, vodu s porukom. Jasmina je svoju slastičarnicu, inače, otvorila i u reprezentativnom Superkonzumu u Radničkoj. Jasmina se druži i s Ivinom šogoricom, Martinom Todorić, za koju se ovih dana, kako prenose brojni mediji, govori da je zatražila razvod od najstarijeg Todorićeva sina, Ante. 

Bivša manekenka, Riječanka Iva Balaban, još je jedna od Ivinih prijateljica koja je javno podržala akciju "Spasimo Agrokor zajedno", pa na Instagramu objavila fotografiju s radnicama Konzuma. 

Dvije Ive prije tri godine surađivale su na portalu koji je Balaban pokrenula. 

Nešto manje često u društvu se pojavljuje Ana Kurjak, snaha poznatog liječnika Asima Kurjaka, ali i Jovana Joksimović, žena srpskog pjevača Željka Joksimovića, čije koncerte cijelo društvo ne propušta. Na njihovoj svadbi, prije tri godine, Iva Balent se zabavljala uz glazbu Svetlane Ražnatović Cece. Jovana, Severina i Iva lani su zajedno ljetovale te objavile neizbježnu fotografiju na Instagramu kako u moru sjede na napuhanim labudima. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".