SelectBox i Vecernji.hr daruju! Luksuzni tretmani ljepote i opuštanja čekaju baš vas

Sakrijte se na trenutak od gradske vreve, zatvorite oči i uronite u relaksirajuće užitke koje u svojoj ponudi imaju vrhunski partneri SelectBoxa.
Vidi originalni članak

Koliko puta pomislite kako bi bilo divno barem na trenutak pobjeći od svega i opustiti se u nekoj čarobnoj oazi? U miru, tišini i daleko od svakodnevnih problema? Sada o tome više ne morate samo maštati jer vam Vecernji.hr, u suradnji sa SelectBoxom, daruje dragocjene trenutke opuštanja.

Sakrijte se na trenutak od gradske vreve, zatvorite oči i uronite u more usluga koje u svojoj ponudi imaju vrhunski partneri SelectBoxa. Izbacite stres masažom, uljepšajte si dan manikurom ili pedikurom, naučite izrađivati parfeme s osobnim pečatom ili se jednostavno prepustite uživanju u nekoj od predivnih spa oaza. Paket Njega u spa centru omogućuje vam posjet wellness-centru ili kozmetičkom salonu. Što ćete iskoristiti iz široke palete SelectBox tretmana za relaksaciju, odlučujete isključivo vi. Pred vama je mnoštvo opcija, a mi vam predstavljamo samo neke od njih.

Rimske terme

Želite se barem na trenutak osjećati kao rimska božica? Predahnite od užurbanog života u prekrasnom ambijentu Rimskih Toplica i predajte se užitku ljekovite vode iz dubine Amalijina i Rimskog vrela. Priuštite si ono najbolje uz SelectBox paket Njega u spa centru, u kojem dobivate cjelodnevnu ulaznicu za jedinstvene bazene Rimskih termi. Na raspolaganju su četiri unutarnja, vanjski panoramski bazeni te tri masažna bazena zahvaljujući kojima ćete zaboraviti na probleme.

Wellness-centar Aquathermal

Proljeće je već odavno pokucalo na vrata, sunce je provirilo iznad oblaka, a samo je pitanje dana kada će noge osloboditi zatvorene obuće i doživjeti potpunu slobodu u otvorenim sandalama. Pripremite svoje prste za pokazivanje i iskoristite ponudu u wellness-centru Aquathermal. U paketu Njega u spa centru čeka vas pedikura i nanošenje trajnog laka, kava, čaj ili sok. Ponuda vrijedi za jednu osobu. Nakon tretmana nesumnjivo ćete biti spremni za osvajanje gradskih ulica u sandalama.

Salon za uljepšavanje MarTina

Vjenčanje, maturalna večera, važan izlazak ili samo bijeg od svakodnevice bit će još ljepši uz male beauty rituale u salonu za uljepšavanje MarTina. Poklonite jedinstveno iskustvo relaksacije i užitka i razveselite majku, sestru ili prijateljicu SelectBox paketom Njega u spa centru. Ponuda uključuje brazilsku manikuru, trajni lak na rukama i masažu ruku od 15 minuta.

Wellness Cappuccino Spa

Ugodan ambijent u središtu Zagreba i vrhunska usluga glavni su aduti Wellness Cappuccino Spa centra. Pronađite utočište za opuštanje i jednim posjetom riješite se nagomilanog stresa na mjestu koje rado posjećuju i brojne osobe iz javnog života. Paket Njega u spa centru nudi masažu lica i dekoltea te fen-frizuru kako biste zablistali baš kao naše poznate celebrity dame. U samo 90 minuta počastite se malenim užicima koje zaslužuje baš svaka žena. I dalje ste neodlučni? Bit ćete još više kad vam kažemo da ovo nije sve. Više od 100 beauty lokacija čeka baš vas! Vaš je jedini zadatak izabrati mjesto na koje želite otići i odvojiti dragocjeno vrijeme samo za sebe. Prepustite se i uživajte!

Požurite se i odgovorite na nagradno pitanje jer će čitatelj čiji odgovor bude najkreativniji osvojiti ovu primamljivu nagradu!

Natječaj traje do petka 11. svibnja 2018. godine u 10 sati, a sretnog dobitnika/cu objavit ćemo unutar dva radna dana od završetka natječaja.

SelectBox naziv je za poklon-pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 1800 različitih doživljaja. Sve o SelectBox-u pronađite na www.selectbox.hr. Budite originalni! Darujte uspomene, a ne poklone.

 

Sretna dobitnica je: Anita Teskera, Zagreb

Čestitamo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".