Samozatajna članica uprave Dinama jedna je od najbolje odjevenih žena u Zagrebu

Amra Peternel ljubiteljica je ženstvenog stila
Vidi originalni članak

Njezin profinjeni stil, ljepota i pozitivna energija rijetko koga može ostaviti ravnodušnim. Članica Uprave Dinama Amra Peternel jedna je od onih žena u čiji bismo ormar rado zavirili. Ovoga je vikenda na zagrebačkoj špici oduševila jednostavnom bijelom haljinom na točkice te crvenim detaljima i šeširom, koji je sjajno zaokružio kombinaciju. 

Izvrstan izbor sandala uopće ne čudi kada se zna da je Amra "slaba" na cipele. Za magazin Budi.IN, čiju je i naslovnicu krasila, svojevremeno je izjavila:
- Mogu obući bilo što, a podići dojam dobrim cipelama. Volim i jednobojnu kombinaciju razigrati cipelama u sasvim drugoj boji. Obožavam štikle. 

Nedavno je skratila i posvijetlila kosu, a evo kako je izgledala lani kada je pozirala našem poznatom fotografu Goranu Čižmešiji za naslovnicu magazina.

Upitana koje dizajnere voli, Amra je navela Karen Millen, BCBG Max Azriju i našu Alex Dojčinović te dodala kako puno zgodnih stvari pronađe i u Zari.
- Jako mi se sviđa stil Blake Lively i Angeline Jolie - rekla je tada. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".