Rakitićeva Raquel ima prezgodnu sestru koja je ukrala pozornost na dočeku Vatrenih

Irene Mauri i Alberto Lopez došli su u Zagreb s Rakitićevom suprugom Raquel
Vidi originalni članak

Raquel Mauri, supruga Ivana Rakitića, zahvalila je Hrvatskoj na spektaktularnom dočeku, a na njega je povela i sestru koja je ukrala show. Naime, svima je poznato da je Raquel prava ljepotica, a javnost je ostala oduševljena i njezinom sestrom Irene Mauri.

Osim divnih seka Raquel i Irene, u Zagreb je došao i Rakitićev šogor, Alberto Lopez. Cijela obitelj nije skrivala ponos, a oduševljeni su cjelokupnim dočekom. Irene je na Instagramu napisala: "Ovo se iskustvo ne može opisati riječima. Čestitamo Hrvatskoj i čestitamo šogoru!"

Lijepe sestre ranije su uživale skupa i u Rusiji, a mi moramo priznati - ne znamo koja je ljepša! Cvjetni uzorak stoji im odlično, ali kockice su ipak najbolji izbor, zar ne?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".