Priča o ljepoti - Marilyn Monroe

Ljepota je ženama uvijek bila važna. Njome zračimo, ona određuje i kako se osjećamo. Istinski velikim divama bila je tako prirodna: pune usne, sanjiv pogled, baršunast ten, sjajna kosa. Vraćamo se iskonskoj ljepoti, baš kao i NIVEA.
Vidi originalni članak

Što reći o Marilyn, a da to već svi ne znaju. Prema mnogima, bila je najljepša glumica svog vremena te seks-simbol, prema nekima i najljepša glumica svih vremena. Njezin izgled često je zasjenjivao nepobitan glumački talent, muškarci su je obožavali, a danas, pedeset godina nakon njezine smrti, lik Marilyn Monroe pojavljuje se u reklamnim kampanjama, a žene slijede njezine trikove za ljepotu. Dodati malo retro glamura svakodnevnoj rutini ne šteti. Jeste li znali da je Marilyn koristila čak pet nijansi ruža i sjajila kako bi joj usne izgledale punije? Jedan od samo njezinih trikova bio je da umjetne trepavice prereže napola i zalijepi ih samo uz vanjski rub oka.
No kožu je njegovala najjednostavnijim proizvodima (poput plavog NIVEA body mlijeka) i nije se željela riješiti nježnih plavih dlačica s lica iako su je na to nagovarali – na fotografijama davale su njezinu licu poseban sjaj. Tako prirodno.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".