Priča o ljepoti - Katharine Hepburn

Ljepota je ženama uvijek bila važna. Njome zračimo, ona određuje i kako se osjećamo. Istinski velikim divama bila je tako prirodna: pune usne, sanjiv pogled, baršunast ten, sjajna kosa. Vraćamo se iskonskoj ljepoti, baš kao i NIVEA.
Vidi originalni članak

Glumila je punih šezdeset godina, osvojivši pri tome čak četiri Oscara za glavnu ulogu. Do danas to nitko nije nadmašio pa ne čudi što ju je 1999. Američki filmski institut proglasio najvećom hollywoodskom zvijezdom svih vremena. Osim što je bila talentirana, bila je neovisna, glasna, drska i odbijala se pokoriti i društvenim očekivanjima od žena i hollywoodskoj mašineriji. Nosila je hlače dok druge žene nisu, ignorirala novinare i 26 godina provela sa Spencerom Tracyjem koji se nikad nije razveo od prve žene, što se studio svim silama trudio zataškati. Nekonvencionalnim životom i likovima nezavisnih žena koje je glumila postala je utjelovljenje moderne žene 20. stoljeća. I njezina je ljepota bila drukčija. Katherine Hepburn doista je imala svoj stil – prirodan, minimalistički i pomalo androgini. Mnogo neutralnih tonova i savršen ten dopuštali su joj da nosi samo prozračan, prirodan make-up, a da i dalje zrači ljepotom. Tajna je bila i u redovitom pilingu koji je radila mješavinom vode, šećera i limuna, ali i u tjelovježbi. Hepburn bi svaki dan započinjala partijom tenisa ili plivanjem.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".