Ponos, sreća, ljubav... Pogledajte kako su pobjedu proslavile djevojke i supruge naših nogometaša

Vidi originalni članak

One koje su najviše strepile tijekom svake utakmice, definitivno su djevojke i supruge naših nogometaša. Neke od njih dale su im i javnu podršku na Instagramu, a mi smo izdvojili najbolje momente!

Franka Batelić zabavljala se u društvu svog voljenog Vedrana i najvećeg zabavljača u repki, Šime Vrsaljka. Zajedno su pozirali, a Franka je jasno rekla što misli o ishodu prvenstva: SREĆA! Mi se s tim možemo samo složiti! 

Prije utakmice fotografirala se s jednim od najvećih zvijezdi ovog nogometnog prvenstva. Radi se o jednom "malom Vatrenom" - Davidu, sinu Domagoja i Ivane Vide. David je potpuno oduševio svijet kad je, nakon pobjede nad Englezima, terenom trčao bosonog. 

Ivana Vida bila je definitivno jedna od najljepših i najglasnijih potpora s tribina, kao i na većini utakmica do sad! 

Adriana Đurđević prepuna ponosa pozirala je na stadionu, a ispod fotografije je napisala: Jedno srce, jedna snaga! Moja zemlja Hrvatska!

Nakon utakmice, objavila je fotografiju s dragim te poručila kako je njezin dragi Duje Ćaleta-Car - njezino zlato!

Potrčati u zagrljaj svojem Vatrenom jedva je dočekala i Melanie, supruga Filipa Bradarića, koja je rekla kako je ovo srebro zlatnoga sjaja!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".