Pokretačica Adventa u Zagrebu prošetala špicom u predivnom elegantnom izdanju

Manje je - više. To je formula s kojom nema greške, a nje se drži i ova dama
Vidi originalni članak

Martina Bienenfeld direktorica je Turističke zajednice grada Zagreba i pokretačica projekta, odnosno manifestacije Advent u Zagrebu. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a onda je završila i poslijediplomski znanstveni studij na Ekonomskom fakultetu i postala magistar društvenih znanosti. Ne govori često o svom osobnom životu, ali nekada je znala reći kako je u njenom životu značajnu ulogu odigrala teta, koja ju je poticala da putuje, a tada se i zaljubila u turizam. 

Zagrebačkom špicom prošetala je tamnim nijansama od glave do pete. Iako će se mnogi voditi za onom starom - tamnoplava i crna ne idu zajedno, Martina je dokaz da je ova kombinacija vrh elegancije. Za oko su nam zapele i njene ultra visoke potpetice. Crne klasične štikle odličan su odabir za svaku kombinaciju, posebno onu poslovnu. Outfit je začinila odličnim detaljima - satom i glomaznim prstenom. Izgleda fantastično! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".