Pročitajte dirljivu posvetu kojom je Subašić opisao svoju predivnu suprugu

Njih su dvoje stvarno predivan par!
Vidi originalni članak

Antonia Bozza, supruga reprezentativca Danijela Subašića, jedna je od WAGsica koja se apsolutno ne eksponira u medijima - profili na društvenim mrežama su joj zaključani, a Danijel do sad nije objavljivao fotografije s njom.

Ipak, čini se kako je dan nakon važne pobjede nad Danskom bio iznimka jer je na Instagramu objavio tri fotografije s ovom ljepoticom. Ispod njih je stavio opis "Moja supruga, moja stijena, moja kraljica" uz hashtag, odnosno popularan stih "ljubav se zove imenom tvojim". Moramo primijetiti kako je Antonia stvarno prava ljepotica, a haljina u kojoj je pozirala stoji joj savršeno, no jednako dobro nosi i casual izdanja. Predivna posveta i predivan par, zar ne?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".