Ovaj rekvizit iz serije "Igre prijestolja" sigurno i vi imate u svojem dnevnom boravku!

Vidi originalni članak

U seriji "Igra prijestolja" članovi Noćne straže smatraju se skupinom ljudi koji se plemenito bore, a čini se kako vole kupovati i u velikim trgovinama namještaja. Naime, Michele Clapton, kostimografkinja serije, otkrila je kako članovi Noćne straže nose prostirke iz IKEE tijekom zime. Još uvijek nije jasno o kojem je točno komadu iz ove kultne trgovine riječ, no pretpostavlja se da se radi o krznenom tepihu kojeg su popularizirale brojne blogerice, a vjerujemo kako ga i mnogi od vas imaju u svojem dnevnom boravku ili spavaćoj sobi. 

Ipak, ako ga još niste nabavili, pravac - IKEA! Tamo se prodaje po cijeni od samo 59,90 kn, a opisuju ga kao jako mekanog, toplog i ugodnog te idealnog za staviti ga na pod ili preko omiljene fotelje. Ako pitate Jona Snowa, idealan je za zaštitu od hladnoće!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".