Ovaj islandski nogometaš na SP-u je postao prava zvijezda Instagrama - ima već više od 490 tisuća pratitelja

Jedva čekamo utakmicu protiv Islanđana!
Vidi originalni članak

Na utakmici protiv Argentine igrao je tek 30 minuta, ali islandski nogometaš Rúrik Gíslason već je na samom početku prvenstva ostavio veliki dojam. 

Naime, ovaj igrač njemačkog drugoligaša Sandhausenana, na Instagramu je u kratkom roku skupio više od 490 tisuća pratitelja, a taj broj i dalje nezaustavljivo raste (prije prvenstva imao je tek "skromnih" 30 tisuća fanova). Razlog? Pa, vjerujemo da se radi i o nogometnim vještinama, no nešto bi se moglo pripisati i njegovom fantastičnom izgledu.

Jedan fun fact: on sam ima više obožavatelja na Instagramu nego što Island ima stanovnika, a vjerujemo kako će se taj broj jooš povećati nakon utakmice Hrvatska - Island, koja je zakazana za idući utorak.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".