Ova krema je sve što trebate ove zime: Poboljšava elastičnost, brzo se upija te jača nokte.

Smanjuje iritacije, brzo se upija i jača nokte te ostavlja nježan i ugodan miris na koži.
Vidi originalni članak

Ziaja kreme za ruke iz Orijentalne linije namijenjene su ženama i muškarcima svih dobnih skupina. Imaju njegujući, regenerativni i hidratantni učinak. Odlikuje ih nježan i suptilan miris te sposobnost brzog upijanja u kožu.

Ziaja krema za ruke na bazi proteina kašmira i shea maslaca vlaži kožu ruku, čak i tijekom učestalog pranja. Poboljšava elastičnost, brzo se upija te jača nokte.

Krema za ruke na bazi ceramida i koncentrata lipida namijenjena je suhoj i oštećenoj koži. Njeguje i štiti kožu ruku, regenerira prirodni lipidni sloj kože, a pogodna je za osjetljivu kožu.

Krema za ruke na bazi proteina svile i provitamina B5 vidljivo hidratizira i vlaži kožu. Smanjuje iritacije, brzo se upija i jača nokte te ostavlja nježan i ugodan miris na koži.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".