Osjetite čaroliju ljubavi pod maskama!

U čudesnom spoju ljubavi i maskenbala, Arena Centar bit će središnje mjesto zanimljivih događaja za cijelu obitelj.
Vidi originalni članak

Volite i voljeni ste? Ili ste jednostavno zaljubljeni u ljubav jer je ljubav doista najljepši akord u životnoj simfoniji? Najljepše trenutke posvećene proslavi ljubavi doživjet ćete 10. i 11. veljače u Arena Centru!

U organizaciji Večernjeg lista i Arena Centra, dva dana u veljači dogodit će se čarolija “Ljubavi pod maskama”. U čudesnom spoju ljubavi i maskenbala, Arena Centar bit će središnje mjesto zanimljivih događaja za cijelu obitelj. 10. i 11. veljače prijepodneva su posvećena najmlađima. Pod budnim okom animatora iz ”Carpylanda” u dječjem kutku prštati će od smijeha i veselja.

U kreativnim radionicama najmlađi će putovati svijetom mašte I ljubavi izrađujući prigodne maske i ljubavna pisma. Uz mnoštvo zabavnih skečeva, očekuje ih i nastup dječjeg zbora “Zagrebački anđeli” i puno slasnih krafni. U subotu, 10. veljače u poslijepodnevnim satima, krafne će posjetiteljima u Arena Centru dijeliti poznate osobe u humanitarnoj akciji “Celebrity pod maskama”, zahvaljujući Intersparu koji će donirati krafne i maske. Stoga nemojte propustiti priliku da pokažete ljubav i degustirate krafne koje će vam ponuditi naši celebrityji i uz prigodnu novčanu donaciju pomognete udruzi “Down 21” koja skrbi o djeci s Downovim sindromom, jer ona nesebično daju ljubav i zaslužuju naša otvorena srca puna ljubavi.

Već sutradan, nedjelja 11. veljače, cijeli će dan u Arena Centru biti postavljen Kissing corner, kutak za sve zaljubljene koji vole zajedničke fotografije – male, ali vrijedne podsjetnike na njihovu ljubav. Pozivamo sve parove da se fotografiraju i svoju zaljubljenu sliku objave na facebooku Arena Centar / Večernjeg lista uz hashtag #arenacentar #kissingcorner #arenaljubavi #vecernjilist. Svi parovi koji objave svoje fotografije iz Kissing cornera dobit će prigodan poklon. Od 17,00 – 19,00 sati najsretniji i najspretniji parovi sudjelovat će u „Areni ljubavi“ zabavnom game show-u u kojem će trebati pokazati koliko se međusobno poznaju.

Pozivamo čitatelje i zaljubljene parove da se, putem nagradnog natječaja prijave na game show uz odgovor na postavljeno nagradno pitanje. Najkreativiji odgovori ulaze u finale, a izabrani parovi će Arena Centru, uz animaciju moderatora, morati odgovoriti na 10-15 pitanja koliko poznaju svog partnera. Par koji se „najbolje poznaje“ osvojit će trodnevno putovanje u Sorrento i Napulj na zavodljivom jugu Italije. Vremena za prijavu imate do 9. veljače do 10,00 sati. Prijaviti se možete putem nagradnog natječaja OVDJE.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".