Orašar na sasvim novi način

Božićne bajke postale su neizostavan dio blagdanskog raspoloženja.
Vidi originalni članak

Fantastični likovi i čudesni svjetovi, sloboda mašte, pripovijesti o  prijateljstvu, ljubavi i opraštanju u vrijeme adventa blistaju posebnim sjajem, osobito kada ih dijelimo s najmilijima u toplini obiteljskog doma dok djedovi i bake čitaju priče unucima, a sam čin darivanja poprima posebnu vrijednost.

Dopustite stoga da vas i mi povedemo u svijet između stvarnosti i sna u kojem je sveprisutna čarolija. I kao što je Orašar, koji se preobrazio u  prekrasnog princa proveo Klaru kroz magičnu mjesečinu i snježne pahulje, dovest ćemo vas u svijet Croate u kojem caruju blistave marame, podatne kravate i raskošne leptir-mašne, skrivene u Snježnom kraljevstvu, mirisne poput Valcera cvijeća i blistave kao Kraljevstvo slatkiša.

Ovdje nevidljivo postaje vidljivim, a san postaje stvarnost. Baš kao što u kazališnoj predstavi o Orašaru kaže Klara: "Te čarobne stvari mogu vidjeti samo oni, koji za to imaju oči. Vi ste ih vidjeli, zar ne?"

Posjetite www.croata.hr i odaberite darove za najdraže.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".