Umirovljenica i model: "Radim sve poslove kao baka, ali uvijek moram biti spremna ako me zovu na casting"

Goran Čižmešija fotkao je damu iza koje stoji stvarno genijalna priča!
Vidi originalni članak

Upoznajte Đurđu Antolović jer je ova dama stvarno inspiracija u pravom smislu te riječi. Ona je model i umirovljena ekonomistica, a njezin je stil odmah zapeo za oko našem Goranu Čižmešiji. Nije ni čudno, s obzirom na to da je Đurđa stvarno wow pojava!

Osim što je fotoaparat zbilja voli pa je rado pozirala, bila je raspoložena i za razgovor pa nam je otkrila male tajne stila i kupovanja:

Previše volim modu i uvijek nađem u dućanima nešto po svom ukusu. Najčešće je to ono što nitko neće. Ja uđem u dućan i kažem prodavačici da mi pokaže robu koja ne interesira nikoga jer je primjerice drečava, prešarena, ekstravagantna… Onda ja to sve isprobavam i imam svoju modnu reviju po dućanu, za taj moj sistem kupovanja znaju sve prodavačice u gradu.

Đurđa je rekla da voli i strane i domaće brendove, ali se uvijek vraća u dućan gdje prodavačicu pozna više od 20 godina:

Ako ta prodavačica pređe u drugi dućan, ja idem za njom. Vjerujem prodavačicama jer one uvijek idu u bolji dućan, iskusna prodavačica neće ići raditi gdje nema lijepe robe jer ju nema kome prodati.

Na fotki nosi top iz privatnog butika, Benetton suknju, talijanske cipele, torbu Sh by ShoeBeDo i najnoviji model Fendi naočala:

Ja sam tak' svaki dan sređena. Nosim sve boje, od bijele do crne, ali najviše svijetle i efektne boje; crvenu, tirkiznu, denver plavu… Ako ponekad odjenem nešto tamno, uvijek to izvlačim sa svijetlim bojama.

Divna dama otkrila je i neke sitnice o sebi. Kaže kako radi sve poslove koje radi domaćica i baka, ali unatoč tome uvijek mora biti spremna ako zazvoni telefon za neki casting za reklamu, seriju ili film:

Snimanjem reklama se bavim dvanaest godina, počela sam slučajno, zapazili su me i pozvali na probno snimanje. Volim to raditi i nikad nisam imala loših iskustava, kažu mi da unatoč godinama znam jako dobro slušati i izdržati snimanje, te da stvaram pozitivnu atmosferu.

Dodala je kako joj uvijek dodjeluju uloge bogatašica i otmjenih žena jer joj kažu da je idealna za glamurozne nježne uloge. Ipak, rekla je da joj je neostvarena želja igrati ulogu za koju treba odjenuti uniformu i da je scena puna opasnih akcija. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".