O njoj ne znamo mnogo: Supruga Marcela Brozovića ljepotica je koja se skriva od javnosti

SIlvija je biologinja koja se ne voli medijski eksponirati
Vidi originalni članak

Supruga reprezentativca Marcela Brozovića jedna je od onih dama koja ne voli istupati u javnost - fotografije na Instagramu su joj "zaključane", a s Marcelom se tek ponekad pojavljuje u javnosti pa informacije o njoj zbilja cure na "kapaljku". 

Silvija je studirala biologiju na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu, a ona i Marcelo postali su roditelji malene Aurore u travnju prošle godine. Zajedno žive u Milanu, gdje Marcelo igra u Interu, a prema pisanju 24 sata, Silvija ga je privukla zbog svog izgleda i pameti. 

Nakon četiri godine veze, par se vjenčao u prosincu 2016. godine u Velikoj Gorici kod matičara pred dvadesetak nazočnih. Silvija je izgledala gotovo neprepoznatljivo - trenutačno je gledamo kao plavušu, no moramo priznati kako joj i look brinete izvrsno pristaje! Za vjenčanje je odabrala haljinu s cirkonima koja na donjem dijelu ima til, a sve je zaokružila odličnom bundom i cvjetnim buketom koji je skroz "odgovarao" vjenčanici. 

Danas su Silvija i malena Aurora najveća Marcelova podrška, a vjerujemo da će bodriti tatu i na večerašnjoj utakmici protiv Islanda. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".