O njima se malo zna: Djevojke Mandžukića i Subašića najtajanstvenije su djevojke među vatrenom podrškom

Vidi originalni članak

Danijel Subašić s tri obranjena jedanaesterca pravi je junak utakmice Hrvatska-Danska, a o tome koga ljubi ovaj vratar se jako malo zna, s obzirom na to da njegova odabranica nije nimalo medijski eksponirana. 

Zove se Antonia Bozza i s njim živi u Monte Carlu jer Danijel igra u dresu Monaca. U vezi su već 16 godina, no nemaju djece, već dva kućna ljubimca - mačke. Danijel je, prema pisanju Indexa, ranije izjavio kako mu je Antonia "sve u životu", a vjerujemo kako mu je supruga i najveća podrška tijekom ovog Svjetskog prvenstva. Prema pisanju Glorije, Antonia je pedagoginja s diplomom Filozofskog fakulteta u Zadru.

Druga samozatajna djevojka je ona Marija Mandžukića - Mandžo ljubi 29-godišnju Ivanu Mikulić iz Strizivojne koju javnost također jako rijetko viđa, a ona brine o kućanstvu i kućnim ljubimcima, psima. Prema pisanju tportala, upoznali su se u Slavonskom Brodu dok je Ivana išla u srednju školu, a naš reprezentativac izjavio je vjeruje u instituciju braka, no nigdje mu se ne žuri, iako su on i Ivana u vezi već 11 godina. Za njemački Bild je izjavio kako vrijeme najviše voli provoditi kod kuće, s obitelji i djevojkom te da ga se ne može često vidjeti u gradu, zbog čega bi se drugima njegov privatni život mogao učiniti dosadan. Ljubav prema djevojci Ivani, Mandžukić je pokazao jednom prilikom kad je isfurao tenisice s natpisom Ivana i Leni, vrlo bitna imena djevojke i sestre.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".