Nova Zarina haljina leopard uzorka jesenska je verzija popularnog ljetnog modela

U Zarine dućane stigla je haljina koja će zamijeniti popularni bijeli model s točkicama
Vidi originalni članak

Vjerojatno nikome nije uspjela promaknuti Zarina bijela polka dot midi haljina iz ovogodišnje proljetne kolekcije. U kombinaciji s tenisicama, na salonke ili pak čizmice, ova je haljina bila omiljeni odjevni komad mnogim trendsetericama. Bilo na ulici, bilo na društvenim mrežama, haljina se pokazala punim pogotkom. 

Potaknuta odličnim odzivom na ovaj model, Zara je za jesen ziheraški lansirala vrlo sličnu haljinu. Štoviše, isti model drugačijeg uzorka. Riječ je o crvenoj midi haljini leopard uzorka koja će zasigurno razveseliti sve ljubiteljice Zare. 

Za sve vas kojima je bijela varijanta promaknula ili jednostavno želite obje u svom ormaru, haljinu možete pronaći na Zarinim prodajnim mjestima i na web shopu za 299,90kn

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".