Priča o ljepoti - Audrey Hepburn

Ljepota je ženama uvijek bila važna. Njome zračimo, ona određuje i kako se osjećamo. Istinski velikim divama bila je tako prirodna: pune usne, sanjiv pogled, baršunast ten, sjajna kosa. Vraćamo se iskonskoj ljepoti, baš kao i NIVEA.
Vidi originalni članak

Ova ikona stila, čije filmove “Praznik u Rimu” i “Doručak kod Tiffanyja” obožavamo, bila je toliko svoja da se uopće nije uklapala u tipične hollywoodske parametre ljepote: od pomalo dječačkog izgleda – tada rijetko viđene kratke kose na ženi, vitkog i gracioznog tijela bez previše istaknutih oblina do inzistiranja na cipelama ravnih potplata. Također, njezin su zaštitni znak bile jake obrve kojih se nije stidjela unatoč modi, a kad se smijala, jasno se vidjelo da njeni zubi nisu pravilni. Kako daleko od pravila koja danas vrijede u filmskoj Meki! Unatoč svemu tomu, ženstvenost je zračila iz svake pore. Audrey Hepburn je i dalje među najljepšim ženama svih vremena, a Audrey-look i danas kotira kao vrhunac stila. Jedan od njenih aduta bio je i savršen ten. Kako ga je njegovala? Parenjem lica dva puta tjedno i skrivanjem od sunca. Sve ostalo bila je priroda i dobra doza samopouzdanja.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".