Ne zna se koja je više cool: Modno usklađene dame koje niste mogli ne primijetiti

Svi jesenski trendovi na jednom mjestu
Vidi originalni članak

'Ugly sneakers' it-djevojke obožavaju, a da su prave trendseterice, odabirom obuće pokazale su i ove curke sa špice.

Ne znamo koja je poveznica između ove tri djevojke, ali moda je sigurno jedna od njih. Odrasli dio ekipe zablistao je u bež balonerima koje stvarno viđamo često, ali ovi su baš posebni. Jedan s različitom velikom dugmadi, a drugi sa zlatnom kragom - ne znamo koji nam je bolji. Balonerima su nadogradile klasičnu kombinaciju traperica i crne dolčevite, a tenisicama su cijelom outfitu dale casual i cool look. Najslađi dio ekipe prati njihov modni tempo i u točkastoj majici, s maslinasto zelenom bombericom oko struka i ultratrendi tenisicama ne zaostaje ni za jednim trendom. Baš su frajerice! 

Diva je ponovno pokrenula svoj projekt DIVA GODINE. Pozivamo vas da za ovu titulu nominirate iznimne žene iz svoje okoline čije priče vas inspiriraju, a to možete učiniti na ovom linku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".