Ne viđamo ih često: Marin Čilić odmara na Korčuli u društvu supruge Kristine koja je sve osvojila pojavom

Samozatajni par spremno je pozirao našem fotografu!
Vidi originalni članak

Čini se kako je naša obala najbolje mjesto za odmor, a upravo tamo ljetni godišnji odmor provodi Marin Čilić sa suprugom Kristinom. Trenutno se nalaze na Korčuli gdje su spremno pozirali našem fotografu, a Marin se rado fotografirao i sa svim znatiželjnim turistima koji su ga neprestano zaustavljali.

Moramo primijetiti kako je Kristina prava ljepotica - odjenula je zelenu haljinu cvjetnog uzorka koja joj stoji kao salivena, a sve zaokružila upečatljivim naušnicama i, naravno, predivnim osmijehom! Podsjetimo, Marin i Kristina vjenčali su se krajem travnja ove godine u Cavtatu, u crkvi sv. Nikole. Naš najbolji tenisač i lijepa Konavoka, djevojčakog prezimena Milković, vjenčali su se nakon osam godina veze, a svečana se večera održala u Revelinu.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".