Natali Dizdar nikad nije izgledala ljepše i zanosnije

Zadarska pjevačica za magazin je otkrila i zašto se za omot novog albuma fotkala potpuno gola
Vidi originalni članak

Na plažu krenem čim proljetno sunce zagrije asfalt, dakle već u četvrtome mjesecu i obično sam jedina osoba na plaži - otkrila nam je pjevačica Natali Dizdar, nova zvijezda magazina Ordinacija, koji sutra izlazi ekskluzivno uz Večernji list. 

Natali dodaje kako dobru formu održava sportom, budući da voli sve aktivnosti vezane uz prirodu – od plivanja, planinarenja, trčanja po parku, šumi, dugih šetnji uz more. 
- Dosta sam u pokretu, pa imam ritam na koji je moje tijelo naviknuto već godinama. Također, zdravo se hranim. Jedem puno ribe i povrća, sve moguće kombinacije salata, orašaste plodove, voćne smoothieje u vrućim ljetnim danima - objašnjava lijepa Zadranka. Dodaje kako nije pobornica krema za sunčanje, ali voli nanijeti ulje ili hidratantno mlijeko za tijelo nakon sunčanja.

U intervjuu je otkrila i kako se naučila nositi s pritiskom javnosti.

- Trebalo mi je neko vrijeme da se opustim i to stavim u neku ladicu, tamo gdje mi neće smetati. Sad sam OK sa svime, ima to i svoje prednosti. Ipak, moram priznati da sam nesigurnost više osjećala posljednjih nekoliko godina, nego u ranim dvadesetima. Tad mi se bilo lakše resetirati od svega, ne sjećam se da sam se previše zamarala vjerom u sebe. Dok si mlađi, lakše je griješiti. Tako sam to nekako sebi tada postavila - iskrena je Natali. 

Za Ordinaciju je ispričala i zašto se za omot novog albuma fotografirala potpuno gola, a u magazinu vas očekuje puno pravih ljetnih tema.

Najviše se, naravno, bavimo ljetom i svim njegovim blagodatima, ali i opasnostima. Žene različitih konfekcijskih brojeva i dobi otkrile su nam kako se osjećaju u svojem tijelu, a dajemo odgovor i na vječno pitanje - što kad vježbate, a ne mršavite. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".