Našminkaj se kao Shay Mitchell

Mlada glumica Shay Mitchell podrijetlom je iz Kanade no za njezin egzotični izgled zaslužna je mješavina irskih, španjolskih, škotskih i filipinskih korjena...
Vidi originalni članak

Shay Mitchell proslavila se ulogom Emily u serijalu Slatke male lažljivice a poznata je i po svojoj ljubavi prema putovanjima i prijateljstvu s kolegicom iz serije Ashley Benson. Uspješna glumica svoj je make up na Hollywoodskoj dodjeli nagrada okarakterizirala kao iskakanje iz svakodnevne rutine. Iako kao većina nas, za svakodnevne prilike preferira jednostavan i minimalistički make up ovog se puta odlučila istaknuti usta tamno smeđim ružem. Istaknula je obrve i oči a ostatak make up-a ostavila je prirodnim. Kako bi i vi postigli ovaj look predlažemo Wet'n'Wild ruž u nijansi "Cherry bomb", Mac rumenilo u nijansi "Harmony", Mac gel za obrve i YSL Baby doll maskaru koja je već godinama u samom vrhu najprodavanijih maskara na svijetu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".