Nakon pobjede Hrvatske, još razloga za slavlje: Mateu i Izabel danas je bitan dan!

Ljubav koja traje već dugih osam godina
Vidi originalni članak

Pobjedivši Nigeriju, Hrvatska je upisala prve bodove na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Svoju je minutažu na terenu dobio i Mateo Kovačić, no, osim odlične igre reprezentacije, nogometaš danas ima još jedan razlog za slavlje.

Naime, on i njegova draga Izabel danas slave godinu dana braka. Na današnji dan 2017. godine vjenčali su se u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, a Izabelina je vjenčanica bila jedna od onih koju je javnost s nestrpljenjem iščekivala... A na kraju nije nimalo razočarala! Prisjetimo se, odlučila se za potpunu jednostavnost odabravši haljinu sa spuštenim ramenima i lagane valove u kosi, dok je on blistao u crnom smokingu. Svadbeno je slavlje održano u hotelu Westin, a nazočile su mu brojne zvijezde, među kojima su "najtraženiji" definitivno bili Mateovi siugrači iz Real Madrida.

Lijepa Izabel nedavno je diplomirala ekonomiju, a najveća je podrška Mateu na njegovim utakmicama. Prepoznali su je i španjolski mediji pa nerijetko o njoj pišu kao o jednoj od najzgodnijih supruga nogometaša, a na Instagramu je prati više od 326 tisuća ljudi. 

Njihova ljubav traje već osam godina: upoznali su se dok je on bio ministrant, a ona pjevala u crkvenom zboru, a oboje su tad pohađali srednju školu. Dok je Mateo igrao za milanski Inter, bili su razdvojeni jer je Izabel studirala u Zagrebu, no preselila se s njim u Španjolsku kad je potpisao za Real Madrid.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".