Nagradni beauty natječaj

Diva.hr otvara beauty nagradni natječaj za sve čitatelje koji vole dobar make up! Natječaj će biti otvoren od danas, 1. listopada, do 7. listopada kada ćemo odabrati najbolji odgovor. Zanima vas što možete osvojiti?
Vidi originalni članak

ARTISTRY je među pet najprodavanijih premium brandova za njegu kože u svijetu, a danas možete isprobati njihov genijalan ruž. Radi se o ružu SIGNATURE COLOR™ u nijansi "Beige peach", u nježnoj nude nijansi prikladnoj za sve prilike. 

Ovaj ruž lako se nanosi i daje usnama prekrasan izgled. Čini vaše usne raskošno mekanim i glatkim, njegovanim i hidratiziranim. Sadrži prozirnu podlogu koja naglašava prirodnu boju usana kod svakog tipa kože. Njegova prednost je ta što sadrži formulu koja se ne razmazuje i ne prelijeva preko rubova usana, ali i Signature Color pigmente osmišljene kako bi se osigurala savršena količina boje i prekrivenosti. Moramo napomenuti da formula SIGNATURE COLOR ruža za usne sadrži i prirodna ulja koja zadržavaju 36% više vlage, dermatološki su i algerološki testirani, te nemaju miris. 

Ono što vam je sigurno zapelo za oko je i njegov dizajn. Ekskluzivan, prilagođeni dizajn pakiranja omogućuje da ruž izgleda isto toliko dobro u vašoj ruci koliko i na vašim usnama. Elegantan, privlačan dizajn nagrađivanog ARTISTRY™ Crescendo pakiranja sada je također zaštitni znak SIGNATURE COLOR ruža za usne. Domišljat dizajn s mehanizmom na odvrtanje, koji je patentiran sustav tehnologije precizno projektiran sa 17 dijelova, osigurava da je pakiranje ruža zatvoreno i da poklopac ostaje na mjestu.

Ruž možete osvojiti odgovorom na sljedeće pitanje: Koja boja ruža će se najviše nositi ove jeseni?
Odgovor na pitanje šaljite skup sa svojim podacima na mail DIVA@vecernji.net, a redakcija Dive odabrat će najbolji odgovor. Sretno!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".