Muškarce ćemo sve više na plaži viđati u raznobojnim kupaćim slip gaćicama

Kupaće gaće za muškarce dolaze u nekoliko različitih oblika, a najpopularnije su jednostavne slip gaće
Vidi originalni članak

Muškarci imaju nekoliko kupaćih gaća na izbor, postoje one šire, uže, kao i one koje izgledaju kao bokserice ili pak slip modeli. Upravo su se za ove posljednje, u raznim bojama, odlučili iz modnog dvojca ELFS.

Klasični slip modeli kroz koje se provlači sportska elegancija novi su hit u kojem ni jedan muškarac neće proći nezapažen. Ovakvi modeli najviše su se nosili u prošlosti, a sada se polako vraćaju u modu. Pravi su odabir za sve samouvjerene muškarce i one koji se tako osjećaju. 

Zgodan muškarac koji se našao pred objektivom je model i fitness instruktor Drago Pezić, a pravi je primjer koliko dobro ovaj kupaći izgleda.

Pogledajte zgodne muškarce s televizijskih ekrana:

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".