Zvijezde su street style-a danas, a pogledajte kako su izgledali pred Čižmešijinim objektivom prije 7 godina

Obožavamo vidjeti kako se nečiji stil razvija s godinama!
Vidi originalni članak

Neki ljudi jednostavno imaju urođen osjećaj za stil pa su prave zvijezde ulične mode sad, kao što su bili i u prošlosti. 

Pravi je primjer toga ovaj par kojeg je fotografirao naš Goran Čižmešija na zagrebačkim ulicama. Radi se o Mariji i Ivanu Pavušeku. Ona je specijalizantica dječje i preventivne dentalne medicine, on doktor dentalne medicine, a zajedno izgledaju baš neodoljivo, zar ne? Osobito kad pogledajte njihove fotografiju iz 2011. godine koju je naš Goran Čižmešija uspio iskopati, još iz vremena dok je street style bio u svojim počecima.

Danas su usavršili svoj stil, a otkrili su i za što su se sredili:

Sredili smo se za ručak na Tjednu restorana, to je uvijek prilika da probamo nešto novo.

Marija nosi kaput Zara, haljinu s Asosa, torbu Coach i čizme Hispanitas. Ivan nosi sako Benvenuto, košulju Ralph Lauren, traperice Mango i tenisice Voile Blanche.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".