Zvijezda Dive je divna Vesna: Otkrila je najljepše trenutke u modelingu, zašto voli jednostavan stil i kako provodi slobodno vrijeme

U subotu na kioscima potražite novi broj magazina Diva, ekskluzivno na kioscima uz Večernji list
Vidi originalni članak

Druga subota u mjesecu rezervirana je za novi broj Diva magazina, a rujansku naslovnicu krasi prekrasna Vesna Parčina. Ona je model i bivša stjuardesa koja trenutno radi kao zemaljsko osoblje, a njezino vam je lice zasigurno poznato iz brojnih kampanja. Za Divu otkriva najljepše trenutke u modelingu, zašto voli jednostavan stil te kako provodi slobodno vrijeme.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modeling opisuje kao svoju prvu ljubav koja joj je donijela puno lijepih trenutaka i uspomena. Kaže kako ju je to razdoblje, prepuno putovanja i života u različitim sredinama, itekako oblikovalo kao osobu i pripremilo za buduće izazove pa je iz njega izvukla samo sve najbolje. S Vesnom smo porazgovarali i o modi, a u odijevanju preferira jednostavnost: 

– Moja zlatna pravila su jednostavno, bez puno boja i dodataka. Što se kupovine tiče, tu sam onaj staromodan tip koji pohodi trgovine jer uglavnom kupujem iz gušta, a ne iz neke potrebe pa volim taj koncept šetnje po trgovinama.

Uz Vesnu, gošće novog broja su i tri strankinje s hrvatskom adresom: Nabillah Harron, Anny Alves i Maria Grygorian Vučković, a za Divu su ispričale zašto su došle ovamo živjeti te koje su sličnosti, a koje razlike s njihovim matičnim zemljama. 

U rubrici Insta Style, o modi i stilu porazgovarali smo s modno osviještenom Lucijom Kontić čije kombinacije rado pratimo na društvenim mrežama, a novosti i trendove za nadolazeću jesen donosimo na modnim stranicama. Tu su baloneri koji ove jeseni dolaze s malim pomakom, zatim siva boja kojom smo rado zamijenili ljetno šarenilo, prsluci koji će nas grijati u hladnim danima te Afrika kao inspiracija, zahvaljujući kojoj će nova sezona izgledati baš cool

Anka Babić napisala nam je genijalan putopis iz nekog novog, postpandemijskog New Yorka, a opisala je i svoj susret sa Sarah Jessicom Parker, kad je ovih dana prošetala pored lokacije snimanja novih nastavaka serije Seks i grad, And Just Like That...

Dvije smo teme posvetili i pravim modnim ikonama - Iris Apfel koja je proslavila (prvi) sto godina te Ireni Šekez Sestrić, dizajnerici čiji nas stil iznova oduševljava. 

I u beauty rubrici okrenuli smo se jeseni, a naša Dubravka Prpić Znaor donosi sve što trebate znati u borbi protiv hiperpigmentacijskih mrlja koje su čest jesenski gost, kao i sve što vam je potrebno da postignete look sezone, poput drama queen

Novi broj Dive potražite na kioscima u subotu, ekskluzivno uz Večernji list!

Visoke čizme i kratke hlače savršen su spoj za prijelazno razdoblje, pogledajte kako ih nosi zgodna maturantica
Krema za lice i tijelo koja je osvojila beauty ljubiteljice: Svakih pet sekundi u svijetu se proda jedna kutijica
Kakav modni trio! Stajliš obitelj nije mogla proći nezamijećeno na zagrebačkim ulicama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".