Zvijezda Baywatcha stvorila novu kolekciju kupaćih kostima; kultni jednodijelni crveni kostim iz serije glavni je hit!

Dok se iz kolekcije od 22 komada nedvojbeno izdvaja crveni jednodijelni komad, sa širokim izrezom i visokim izrezima, važno je staviti naglasak i na male detalje inspirirane 90-ima kao što je žuti bikini s volanima.
Vidi originalni članak

Pamela Anderson zna sve o kupaćim kostimima. Glumica, model i novopečena spisateljica memoara kaže: “Uvijek sam u kupaćem kostimu. Probala sam sve, tako da sam prilično dobar poznavalac kupaćih kostima.” I sada izdaje novu kolekciju s Frankies Bikinis koja primjenjuje sve lekcije koje je naučila o kupaćim kostimima sa seksi estetikom 90-ih. I da, tu je crveni jednodijelni komad s visokim izrezom, baš kao iz Baywatcha.

Pamela Anderson uvijek je dobivala upite da  napravi kolekciju kupaćih kostima. Uvijek ju je to zanimalo i htjela je biti praktična. Ipak, imala je posebnu vezu s osnivačicom Frankies Bikinis, Francescom Aiello – gledala ju je kako odrasta u Paradise Coveu u Malibuu u Kaliforniji.

“Frankie je izrađivala male kupaće kostime dok sam živjela tamo i stavljala ih u moj poštanski sandučić,” sjeća se Anderson. 

“Velika mi je čast biti partner s Pamelom na ovoj kolekciji, ona je takva ikona u svijetu kupaćih kostima i ogromna inspiracija za žene diljem svijeta,” dodala je Aiello.

Radeći s Aiellom, zvijezda Baywatcha uspjela je napraviti kolekciju koja je bila manje seksi, a više vjerna njoj. Nakon objavljivanja njezinih memoara, Love, Pamela, i dokumentarca o njezinu životu, Pamela, A Love Story, publika je spremna vidjeti Anderson kao osobu, a ne kao seks simbol.

Budući da je svoju karijeru provela noseći stilove po mjeri, Anderson priznaje da je bila malo "razmažena" za kupaće kostime. Htjela je prenijeti lekcije koje je naučila u kolekciju i osvrnuti se na komade koji su bili prekretnica u njezinu životu. Na primjer,kako prenosi Vogue, crveni jednodijelni kostim u kolekciji ima tanje naramenice nego inače. Kultni bikini prodaje se za 170 eura, dok je cijena ostatka kolekcije je između 65 i 170 eura.

Dok se iz kolekcije od 22 komada nedvojbeno izdvaja crveni jednodijelni komad, sa širokim izrezom i visokim izrezima, važno je staviti naglasak i na male detalje inspirirane 90-ima kao što je žuti bikini s volanima. 

Jedna od ostalih komada je bijeli trokutasti bikini s donjim dijelom koji se veže s obje strane. "Svatko mora imati bijeli bikini", kaže Anderson. “Čak sam se i udala u bijelom bikiniju. Udavala sam se u bijelom bikiniju zapravo dva puta. Jednom sam provela anketu kad sam bila mlada i s prijateljima, i svi su rekli da ne možeš biti seksipilniji od bikinija na vezanje sa svake strane.”

Cijela kolekcija bit će objavljena 4. svibnja.

Klasičan izbor koji nikad ne izlazi iz mode: Sanja Musić Milanović odabrala upečatljivo odijelo s elegantnim krojem
Njezin outfit razvedrio bi i najtmurniji dan: 'Ovu kombinaciju i boje sam odabrala u skladu s proljećem'
Simpatične sestre u chic kombinacijama: 'Stalno razmjenjujemo garderobu, imamo isti stil!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".