Žutom za vedri styling: Većina mi je odjeće ostala u Dubaiju, ali su me zadesili korona i potres

Ana Lena uputila se u grad po sastojke za rođendansku tortu
Vidi originalni članak

Ekonomistica Ana Lena otkrila je našem Goranu Čižmešiji kako najviše od svih boja, voli ružičastu.

- Ovu kombinaciju odabrala sam spontano, bilo je sunčano proljetno jutro, ali me iznenadila ova kiša. Išla sam kupiti sastojke za tortu jer mi je za koji dan rođendan. Ova košulja koja ispada trendi mi je ostala u ormaru u Zagrebu jer su me zadesile korona i potres, a inače sam već trebala biti u Dubaiju, gdje mi je većina garderobe. Pratim trendove, ne mogu odlučiti da li je to na žalost ili na sreću, ali sam ipak vjerna nekim svojim uzorcima. Od svih boja koje nosim, najdraža mi je pink - rekla je ekonomistica.

U galeriji pogledajte najbolje poslovne outfite s naših ulica: 

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL

U stil ove pravnice odmah ćete se zaljubiti jer zna kako kombinirati tenisice i lepršavu haljinu
Divne mama i kći super stil imaju u malom prstu, a njihovi će vas outfiti osvojiti na prvu!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".