Žuti baloner i majica s printom: Garancija za odličan i efektan outfit

Jednostavna, a efektna kombinacija djevojke sa zagrebačke špice
Vidi originalni članak

U moru modnih egzibicionista, obožavamo vidjeti kada netko od jednostavnih odjevnih komada sklopi jednu efektnu kombinaciju poput ove. 

Na crne traperice ispranog efekta ova je djevojka odjenula simpatični bijeli T-shirt Charlie Chaplin printa, a ziherašku crno-bijelu kombinaciju razbila je odličnim balonerom boje senfa. Za oko su nam posebno zapeli detalji - ruksak oslikan pop-artom, frajerska undercut frizura i preslatke Boromine koje treba znati uklopiti u današnje trendove, a ova cura to zna! 

Baloner poput ovog izvrstan je odabir za sve jednostavnije kombinacije koje želite podići na višu razinu. U njemu definitivno ne možete proći neprimijećeno! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".