Žute sandale koje želimo

FOTO: Asos, INSTAGRAM, Snapchat, hm FOTO: HM € 30 FOTO: Asos $ 65 FOTO: Steve Madden $ 128 FOTO: Asos $ 67 FOTO: Snapchat FOTO: Instagram user stuartweitzman FOTO: Instagram user stuartweitzman FOTO: Instagram user stuartweitzman
Gigi Hadid je žute sandale Stuarta Weizmana nosila na dobrotvornom eventu, a žene diljem svijeta su zaključile da i njima treba upravo takav par. Zahvaljući ponudi nama dostupnih brendova samo moramo odabrati model koji ljepše pristaje nozi...
Vidi originalni članak

U žutim sandalama Stuarta Wizmana modeli Gigi Hadid i Joan Smalls pojavile su se na dobrotvornom eventu globalne edukacijske organizacije Pencils of Promise, koja gradi škole i pruža kvalitetne edukacijske programe kako bi povećala pismenost u Ghani, Guatemali, Laosu i Nicaraguai. Humanitarni cilj lansirao je modni trend, a Gigi i Joan su cipele promovirale i na društvenim mrežama poput Snapchata uz hashtag #inourshoes.

Nažalost, hit sandale za sada nije moguće kupiti preko europskog sajta poznatog brenda, ali zato smo mi za vas pronašli par sličnih modela dostupnih i na našem tržištu. Omiljeni H&M lansirao je svoju verziju sandala, dok na starnicama Asosa možemo birati između nekoliko modela.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".