Žuta je najpoželjnija ljetna boja: Djevojke gradom prošetale u super haljinama s kojima nema greške

Jedna nosi uz tenisice, druga uz balerinke - koja ima bolji styling?
Vidi originalni članak

Kad bismo morali birati jednu boju koja simbolizira ljeto, to bi definitivno bila žuta boja! Čini se kako je ona izbor i ove dvije ljepotice sa špice jer su isfurale odlične odjevne kombinacije u kojima baš one vode glavnu riječ!

Prva dama odlučila se za haljinu koja se veže u struku i kombinirala ju je uz - Vansice! Iako su haljine i tenisice dugo bile "zabranjen" spoj, posljednjih nekoliko sezona cure ih ne prestaju nositi, a mi to potpuno podržavamo jer izgleda genijalno!

Druga ljepotica nosi nešto elegantije izdanje: odabrala je mini čipkastu haljinu koju je spojila s balerinkama i torbom slične nijanse. Iako se oko balerinki vode vječne polemike, mora se priznati da ih je ipak dobro imati u ormaru jer su idealne za dan pun obveza!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".